Du kan nå loggføre eksponeringer av dine ansatte i det nye eksponeringsregisteret i Collaborate. All informasjon som er lagret i eksponeringsregisteret i gamle ProductXchange er overført til den nye modulen.

Det er bedriftsadminene som kan legge til nye ansatte til eksponeringsregisteret.

Først trenger du å velge Risiko- og sikkerhetsstyring fra menyen øverst, og etterpå klikke på Eksponeringsregister.

For å legge til ny ansatt trykk på knappen Ny ansatt.

Det dukker opp et nytt vindu hvor du kan skrive inn personlig informasjon om den ansatte. Du trenger å fylle inn navn, etternavn, fødselsnummer, fødselsdato, stilling og ansettelsestid. De andre feltene er valgfrie.

Når du er ferdig med å fylle inn informasjonen, er det bare å trykke på Opprett. Det dukker opp en ny melding. Om du er sikker på at informasjonen er gyldig, kan du trykke på Bekreft

OBS! Det er ikke mulig å redigere noen av feltene etter at du oppretter ansattsprofilen.

Etter at du har lagt til den nye ansatte, kan du fortsette med å legge til eksponering.

Sjekk her: Hvordan legge til eksponering til eksisterende ansatt