Gå inn på Connect-fanen fra menyen øverst.

Man får en oversikt over Tilknyttede og Ikke-Tilknyttede leveranser.

Fanen Tilknyttede leveranser viser alle leveranser som ble vellykket levert på ens prosjekter i Cobuilder Collaborate. De ligger inne med prosjektnavn, leverandør, antall ordre som har gått gjennom samt når det har blitt levert varer sist på det konkrete prosjektet.

Fanen Ikke-tilknyttede leveranser viser alle leveranser som ble mottatt, men mangler Prosjekt ID eller leveranser som har Prosjekt ID som ikke kunne bli matchet mot et eksisterende prosjekt.

Man kan da knytte leveransene til ønsket prosjekt manuelt. Trykk på menyen til høyre for leveransen og velg Knytt til prosjekt:

Velg tilsvarende prosjekt fra listen som dukker opp og trykk på Koble.

Da vil leveransen samt alle produkter den inneholder kobles opp mot ønsket prosjekt.

Hvis prosjektet ikke er blitt registrert ennå, kan du opprette det underveis. Klikk på Opprett prosjekt og følg trinnene beskrevet her.