Gå inn på Mine prosjekter.

Finn ønsket prosjekt og trykk på det.


 


Gå til Kjemikalier for å åpne listen med sikkerhetsdatablader som ligger inne på prosjektet.Klikk på QR-Kode Generator-knappen til høyre.Last ned og print ut arket. Denne QR-koden vil til enhver tid gi deg oppdatert stoffkartotek på dette prosjektet. For å kunne skanne QR-koden må du laste ned en QR-leser på mobilen din i Google Play eller App store.
Skann QR-koden med mobilen din.

Du blir omdirigert til en side som inneholder to faner - en med sikkerhetsdatabladene (kjemikalier), og en med prosjektdetaljer:
Kjemikalier-fanen kan du se selve databladene. Trykk på menyen til høyre for å åpne sikkerhetsdatabladet (SDS). Du kan velge om du vil se fullversjon av sikkerhetsdatabladet eller forenklet sikkerhetsdatablad:
Nå kan du også sjekke risikovurderingene utført på prosjektets kjemikalier. Trykk på Vis detaljer-knappen:
Følgende side lastes opp. Trykk på pilen for åpne risikovurderingen:
Her kan du også sortere etter SDS Navn eller filtrere på Produkttype, Leverandør og hvem som har lagt produktet til på prosjektet. Dette gjør man ved å trykke på Filter-knappen og så velger man det, som man ønsker å filtrere etter:
 


Om du ønsker å endre kontaktperson som er oppført på QR koden, sjekk følgende artikkel: Hvordan endre kontaktperson på prosjekt