Gå inn på Prosjekadministrasjon fra menyen til venstre.

Velg Innstillinger for prosjekt.

Gå til den andre fanen - Kontaktdetaljer.

Her får du redigere de eksisterende kontaktpersoner, fjerne dem eller legge til nye.

Trykk på Lagre når du blir ferdig.

Merk at kontaktpersonene ikke nødvendigvis har tilgang til prosjektet i Cobuilder Collaborate. De står oppført som kontaktperson på QR koden til stoffkartoteket og de mottar eposter når nye sikkerhetsdatablader kommer inn på prosjektet.

Om du ønsker å gi dem tilgang til prosjektet i Cobuilder Collaborate, sjekk følgende artikkel: Hvordan legge til brukere på prosjekt