Gå inn på https://platform.cobuilder.com/

Trykk på Go to login page.

Fyll ut dine brukernavn og passord og trykk på Log in.

Om du ikke husker passordet ditt, kan du trykke her for å re-sette det.

Om du blir returnert tilbake til innlogging, kan du sjekke nettleserens innstillinger. Alle informasjonskapsler (cookies) må være tillat, t.o.m. de fra tredjeparter.

Nedenfor finner du hvordan det gjøres om man bruker Google Chrome.

Åpne et nytt vindu i Google Chrome og velg Innstillinger fra menyen øverst i høyre hjørne.
Gå til Personvern og sikkerhet fra menyen til venstre.

Fra første tabb Slett nettleserdata kan du slette lagrede informasjonskapsler (cookies). Det kan også gjøres ved å trykke samtidig Ctrl + Shift + Delete.

Fra andre tabb Nettleserinnstillinger velger du Informasjonskapsler og data fra nettsteder

Det som er viktig, er at du tillater alle informasjonskapsler og ikke blokkerer de fra tredjeparter, som vist på bildet nedenfor.

Da skal innlogging fungere fint.

Dersom du fremdeles opplever noen problemer med det, ta gjerne kontakt med oss på support@cobuilder.no