For å opprette et nytt produkt og tilsvarende Product Data Sheet, trykk på Opprett knappen i høyre hjørne.

Først velg Land fra nedfallsmenyen. Legg inn produktets navn i feltet Produkttekst, Produsent produktnummer og Leverandør. Du kan eventuelt angi også GTIN, NOBB, EL- eller NRF-nummer. Du kan også laste opp tilhørende bilde ved å velge Last opp nytt bilde eller Link til eksisterende bilde.

Når du kobler eksisterende bilde, får du oversikt over alle filene du har lastet inn tidligere.

Da går du videre til Egenskaper og velger Produkttype fra nedfallsmenyen ved siden av Klassifikasjon.

Dersom produkttypen ikke er lagt inn i databasen, kan du sende en forespørsel til Cobuilder.

Etter at du har valgt typen, kan du fortsette med å lage et Product Data Sheet ved å bruke Cobuilders forhåndsdefinerte Data Templates.

Trykker du på i-symbolet ved noen egenskap, får du ytterligere informasjon om den.

Når du har fylt inn den nødvendige informasjonen, kan du gå til siste fane Dokumenter og laste opp nye eller linke eksisterende filer. Til slutt velger du Opprett produkt.

Nå kan du gå inn på Produkter fanen og se at produktet er lagt til din produktoversikt.