Når du mottar en invitasjon fra en hovedentreprenør og ennå ikke har registrert bedriften din i Cobuilder Collaborate/ProductXchange, så kan du gjøre det ved å følge trinnene nedenfor.

Trykk på lenken Klikk her for registrering:

Fyll ut påkrevd informasjon. Velg Norge som land hvor produktet skal brukes. Trykk på Neste.

Fyll ut bedriftens adresse og fortsett videre.

Fyll ut dine kontaktdetaljer.

Du blir bedriftsadministrator for deres bedrift og kan dermed se på alle deres prosjekter, gjøre endringer i bedriftens opplysninger og administrere brukere.

NB. Det er viktig å lese og akseptere vårVilkår og betingelser. Man får ikke fortsette videre hvis man ikke setter noen avhuking der.

De er bindende og samtykket regnes som inngåelse av avtale med Cobuilder.

Huk av for at du har lest og forstår informasjonen om behandling av personopplysninger. Trykk på Lagre.

Bedriften er ferdig registrert i systemet. Det gjenstår bare å aktivere abonnementet via aktiveringslinken du skal motta per epost. Deretter kan du logge deg inn.