Gå til Kjemikalier for å åpne listen med sikkerhetsdatablader som ligger inne på prosjektet.

Klikk på QR-Kode Generator-knappen til høyre.

Last ned og print ut arket.

Denne QR-koden vil til enhver tid gi deg oppdatert stoffkartotek på dette prosjektet. For å kunne skanne QR-koden må du laste ned en QR-leser på mobilen din i Google Play eller App store.
Skann QR-koden med mobilen din.

Du blir redirektet til en side som inneholder to faner - en med prosjektdetaljer, og en med sikkerhetsdatabladene:

Kjemikalier-fanen kan du se selve databladene. Trykk på menyen til høyre for å åpne sikkerhetsdatabladet (SDS). Du kan velge om du vil se fullversjon av sikkerhetsdatabladet eller forenklet sikkerhetsdatablad:

Her kan du også filtrere på SDS Navn, Produkttype, Leverandør og hvem som har lagt produktet til på prosjektet. Dette gjør man ved å trykke på Filter-knappen og så velger man det, som man ønsker å filtrere etter: