Gå til Produkter.

Trykk på Legg til produkt.

I søkefeltet nedenfor kan du søke etter produktnavn, handelnavn i produktets sikkerhetsdatablad, produktnr./id (dvs noen slags identifikator for produktet som f.eks. artikkelnummer el. strekkodenummer m.m.), navn på produsent eller produkttype:

Du kan filtrere resultatene videre ved å skrive inn ønsket produsent f.eks. i søkefeltet i hver kolonne:

Trykk på plus-symbolet ved siden av noe produkt for å legge det inn på prosjektet.

NB. Du kan sjekke status på produktene i forbindelse med oppfyllelse av kjemikaliekrav, tilgjengelig dokumentasjon og BREEAM krav ved å trykke på status symbolet før du legger til produktet på prosjekt. Trykk på selve status for å få mer informasjon om produktet.

Du får også utvide menyene for å se ytterligere detaljer.

Om du ikke finner produktet du er ute etter, så kan du sende oss en produktforespørsel.

Trykk på Forespør nytt produkt.

Fyll ut detaljene, last opp noe relevant dokument og trykk på Send.

Da blir forespørselen sendt og Support teamet behandler den.

Du vil få beskjed per epost så snart produktet blir lagt inn i systemet.