Gå inn på Mine prosjekter fra hovedmenyen og trykk på Opprett prosjekt.

Fyll ut prosjektopplysningene - alle felt er obligatoriske.

Trykk på Opprett.

Da får du velge mellom å legge til flere brukere som skal ha tilgang til prosjektet (Brukeradministrasjon) eller å sette prosjektkrav (Sett datakrav).

Om du velger Brukeradministrasjon får du se hvilke brukere har tilgang til prosjektet.

Trykk på Legg til bruker for å legge inn flere brukere.

Dersom ønsket person allerede har sin bruker, vil den dukke opp i listen.

Dersom ikke, får du opprette en ny bruker til dem. Trykk på Opprett ny bruker.

Fyll ut personopplysningene og trykk på Lagre:

Her er hva de ulike brukerroller innebærer:

• Company admin - kan se og gjøre endringer på alle organisasjonselementer og prosjekter
  • Company user - kan bare se på alle organisasjonselementer og prosjekter uten å kunne gjøre noen endringer
  • Region manager - kan se og gjøre endringer på noe konkret organisasjonselement
  • Region user -  kan bare se på noe konkret organisasjonselement uten å kunne gjøre noen endringer
  • Project admin - kan se og gjøre endringer på noe konkret prosjekt
  • Project user -  kan bare se på noe konkret prosjekt uten å kunne gjøre noen endringer

Etter ar du er ferdig med å opprette brukeren, vil du bli ført til forrige side slik at du kan velge den nye brukeren og legge dem til på prosjektet.

Huk av for brukeren og trykk på Legg til.

Da er ønsket person lagt til på prosjektet.

Om du derimot velger Sett datakrav får du bestemme hva slags krav du ønsker å sette opp på prosjektet.

Trykk på ønsket kategori for å redigere kravene.

Her kan du se på hvordan man setter opp BREEAM krav.