Gå inn på Mine prosjekter fra hovedmenyen og trykk på Opprett prosjekt.

Fyll ut prosjektopplysningene og trykk på Neste.

Feltene merket med røde piler er obligatoriske.

Ellers så kan man velge å plassere prosjektet under en region i bedriftsstrukturen eller å kopiere produkter fra et eksisterende prosjekt.

Fortsett med å fylle ut prosjektets adresse:

Så kan man velge hvilke brukere som skal ha tilgang til prosjektet. Huk av for dem og trykk på Opprett.

Dersom ønsket person ennå ikke har sin egen bruker, så kan man opprette en ny bruker ved å trykke på Opprett bruker-knappen øverst i høyre hjørne:

Fyll ut personopplysningene og trykk på Lagre:

Da vil du bli ført til forrige side slik at du kan velge den nye brukeren og avslutte opprettelsen av prosjektet.