Trykk på Sjekk fra hovedmenyen.

Trykk på Velg prosjekt for å markere hvilket prosjekt du ønsker å sjekke.

Marker ønsket prosjekt og trykk på Velg-knappen.

Da kan du finne prosjektet ved å skanne dets strekkode eller ved å søke etter produktnavn eller deler av det.

Uansett hvilken måte du velger, så vil du få produktoversiken til ønsket vare og da er det bare å trykke på Sjekk produkt:

Dersom det ikke er funnet på prosjektet, vil du kunne legge det til på det eller trykke på Send tilbakemelding for å gi beskjed til underentreprenør om at produktet ikke finnes på prosjektet.