Trykk på Legg til produkter fra hovedmenyen.

Her kan du velge mellom å skanne strekkode eller søke etter produktnavn.

La oss først se på hvodan man skanner strekkode. Trykk på Skann GTIN kode:

Plasser strekkoden i midten av firkanten.

Appen vil da identifisere hvilket produkt strekkoden gjelder.

Trykk på Velg prosjekt for å få fram en oversikt over dine prosjekter.

Marker ønsket prosjekt og trykk på Velg-knappen.

Trykk da på Legg til produkt-knappen.

Da får man en melding om at produktet er vellykket lagt til prosjektet.

La oss nå se på hvodan man finner produktet ved å søke etter produktnavn. Trykk på Søk etter navn.

Skriv inn produktnavn eller en del av det i søkefeltet og trykk på forstørrelsesglass-symbolet.

Marker ønsket produkt og trykk på Legg til på-knappen:

Trykk på Velg prosjekt for å få fram en oversikt over dine prosjekter.

Marker ønsket prosjekt og trykk på Velg-knappen.

Trykk da på Legg til produkt-knappen.

Da får man en melding om at produktet er vellykket lagt til prosjektet.