Gå inn her.

Fyll ut skjemaet.

Huk av for at du har lest og godtatt våre Vilkår og betingelser. Trykk til slutt på Registrer deg-knappen

Dersom org.nummeret eller brukeren din eksisterer i vår database, vil feltene fylles ut automatisk.

Man får også muligheten til å velge mellom Prøveperiode og Full tilgang.

Prøveperioden gir deg en måneds gratis tilgang til systemet.

Etter å ha trykt på Registrer deg-knappen vil følgende melding dukke opp.

Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med dine innloggingsdetaljer.

Trykk på Registrer deg gratis-knappen

Trykk på Registrer deg gratis-knappen