coBuilder ArchiCAD PXC Plugin kan brukes til å koble coBuilder produktdataliste med ArchiCAD Enheter. Det fins ikke noen krav på lisens for å skaffe seg verktøyet, med unntak at brukeren må ha en konto i ProductXchange med tillagte brukersteder og produkter.


1. Nedlasting
Last ned ProductXchange plugin for ArchiCAD® 
her.
Åpne filen og følg trinnene. Start ArchiCAD® Product på nytt for å aktivere plugin.


2. Pålogging


2.1. Velg «Login»-muligheten fra coBuilder-tabben




2.2. Velg pålogging-muligheten og skriv inn brukernavn og passord fra ProductXchange



2.3. Velg brukersted fra ProductXchange



3.  Koble produkt til enhet


3.1. Velg et eller flere enheter




3.2. Trykk på «Link Product to Element»- knappen




3.3. Velg et produkt fra ditt brukersteds produktoversikt



3.4. Egenskapene er nå tilføyd til den valgte enheten