Du vil få en oversikt over ditt prosjekt med flere muligheter for å finne den informasjonen du trenger.

1. Logg inn med brukernavn og passord på www.cobuilder.com/project

2. Klikk på ønsket prosjekt - Ustrukturert (SimpelPROJECT) eller Strukturert (coBuilderPRO+)

3. coBuilderPRO+ - Strukturert FDV

3.1. Lokasjoner
Her finner du produkter-dokumenter-tegninger-bilder-utførende aktør på hver lokasjon (rom/leilighet). Se de forskjellige fanene for å finne det du ønsker informasjon om.

3.1.1. Leiligheter kan sendes direkte på e-post til sluttkunde.

3.1.2. Der finner de informasjon om sin leilighet. Se de forskjellige fanene for å finne ønsket informasjon.

3.2. Bygningsdeler

3.2.1. Byggherre/styret/sameiet kan gå via Bygningsdeler (NS3451) og finne informasjon om bygget.

* Eks. Innervegger
  Se de forskjellige fanene for å finne det du ønsker informasjon om.

3.3. Bedrifter

Klikk på Bedrifter for å se hvem som er utførende aktør, kontaktinformasjon og hvilke produkter de har levert.

4. Ustrukturert FDV- SimpelPROJECT
Byggherre vil få en oversikt over Produkter-Bilder-Dokumenter-Tegninger på sitt prosjekt og kontaktinformasjon til utførende aktører.