Gi tilgang til flere personer I din bedrift eller eksterne personer til dine prosjekter i CobuilderPROJECT.

1. Logg inn i CobuilderPROJECT

2. Velg «Brukeradministrasjon»

3. Velg «Legg til ny bruker»

4. Fyll inn feltene og velg hvilken tilgang personen skal ha. Admin ser alle prosjekter og Ekstern bruker (styret/sameiet/vaktmester) har kun tilgang til valg prosjekt. Ekstern bruker må knyttes til prosjekt

5. Man kan også legge eksterne brukere til flere prosjekter eller fjerne tilgangen deres