Bruk den smarte sjekk-funksjonen i appen for å se om du og underentreprenør har levert lovpålagt/tilfredstillende dokumentasjon, og om produktet treffer i nasjonalt filter.
Hvis produktet ikke ligger på brukersted kan du legge til eller etterlyse dette hos underentreprenøren/leverandøren via appen.

Velg SJEKK fra hovedmenyen.

Velg brukersted.

Skann hvis produktet har strekkode, evt. velg Søk.

Hvis produktet treffer i nasjonalt filter vil symbolet:

Ved å trykke på symbolet kan kan du se hvorfor det treffer i filteret.

For å se om produktet er tilfredstillende dokumentert, velg «Se dokumenter».
Trykk på symboler for forklaring.
Trykk Neste for å se se om produktetet er levert på brukersted.

Hvis produktet er levert på brukersted vil du se hvem som har tatt det med, eller ta en ny sjekk.

Hvis produktet ikke er levert på brukersted.

Er det ditt eget produkt velg «Legg til på brukersted», er det UE sitt produkt, velg «Kontakt brukersted»

Velg fra listen over UE/brukersted, og Ring eller send ferdig utfylt e-post for å etterlyse produkt.