Her kan du søke etter produkter registrert hos coBuilder og overføre varen og all dokumentasjon til ditt brukersted.

Skriv inn varenavn, nobbnr, etc å slå opp i coBuilder vareregistrer.

Velg ett eller flere produkter og trykk på «Legg til på brukersteder»

Under «Dokumenter» ser du dokumentene som er koblet til varen.

Under «Leverandør» finner du bedriftsinformasjon

Under «Leverandør» finner du leverandørens hovedkontor i kart.

Under «Forhandler» finner du de forhandlerne som fører den valgte varen, samt kart over deres plassering