Legg til Dokument

Her kan du søke etter alle Dokumenter som er tilgjengelig i Cobuilder sitt vareutvalg.

Velg ønskede Dokumenter ved å huke av listen under Velg. Klikk på Legg til Brukersted.
Dersom du ønsker å se dokumentet, klikk på Vis. Dokumentet vil åpnes i eget vindu.

Listen viser også hvilke Dokumenter som har Produkter knyttet til seg.

Last opp Dokumenter

Dokumenter som er lastet opp fra egen PC får Dokumenttype «Egne dokument», evt. «Egne dokument, Tegning» dersom du har huket av under Kryss av om dokumentet er en tegning.

Max fil størrelse er 50 MB.

For å laste opp flere dokumenter, bruk knappen Import av flere filer.
Merk ønskede dokumenter og velg Open/Åpne.

Egne dokumenter kan ikke legges til Favoritter.