Vis - her vises nøkkelinformasjon på valgt brukersted. Her kan du redigere informasjonen som er registrert, og hente opp et bilde av Brukerstedet.


Brukere - her vil du se hvilke brukere som har tilgang til valgt brukersted. Her kan du også se hvilke brukere som har tilgang til mobil applikasjonen.


Legg til bruker – her kan du legge til flere brukere på aktuelt brukersted


Summary gir en oversikt over hvilke Produkter, Dokumenter, Bilder, Bedrifter m.m som er knyttet til valgt Brukersted.


Rediger Brukersted

Du kan redigere nøkkelinformasjon ved å klikke på knappen Rediger.



Endre Brukersted Bilde

Klikk på knappen Endre Brukersted Bilde. Du får nå opp et nytt vindu hvor du kan velge mellom de bilder som er lastet opp på valgt Brukersted. Klikk på ønsket bilde for å velge.


Du får nå opp et nytt vindu hvor du kan velge mellom de bilder som er lastet opp på valgt Brukersted. Klikk på ønsket bilde for å velgeVed første gangs registrering vil bildemappen være tom.