Når en bedrift er blitt invitert vil prosjektet ligge i en liste under Min organisasjon og Brukersteder:

Trykk symbolet med tre horisontale streker til høyre for prosjektet og deretter på Vis:

All informasjon om prosjektet blir ferdig utfylt fra brukeren som inviterer, utenom bedriftens interne Brukersted ID/Prosjektnummer og Estimert sluttdato.

Dette må fylles inn for at man skal få tilgang til prosjektet og være tilknyttet bedriften som har sendt invitasjon.

Velg Rediger fra menyen.

Legg inn estimert sluttdato og velg Neste.

Konfigurer eventuelle filter og velg Neste og Avslutt.