Nå er det lovpålagt å holde styr på produkter som inneholder diisocyanater for å kunne fullføre opplæring i sikker bruk av kjemikaliene på byggeplassen.

For å sjekke hvilke kjemikalier inneholder diisocyanater, er det å velge Kjemikalier fra prosjektoversikten:

Til høyre dukker det opp en ny fane som heter Kjemikalier som inneholder diisocyanater, krav il opplæring. Den inneholder en liste over alle kjemikalier med diisocyanater som finnes på prosjektet.

! Bemerk at det ikke finnes avvik om diisocyanater. Collaborate -brukere blir ikke varslet, når et produkt med diisocyanater blir lagt til på prosjektet. Det er opp til brukerne å følge med antallet og holde styr på stoffene.

Avvik-tallet på deres Dashbord kommer dermed ikke til å bli endret, når nye diisocyanater blir lagt til.

Ved å huke av for ønskete kjemikalier, kan man eksportere SDS-ene som er koblet mot dem. Fra feltet som står i blått kan man enten eksportere de valgte Sikkerhetsdatabladene, eller eksportere alle SDS-er ved å klikke på Eksporter alle SDS-er på prosjektet:

Ved å klikke på de tre prikkene til høyre for kjemikalien, har man følgende valg:

Man kan velge å skrive ut Merkeetikett i ønskete format, opprette plakat med QR kode, eller se på produktene som inneholder denne kjemikalien.

Brukerne har også mulighet til å laste ned, arkivere eller oppdatere SDS-et som er koblet mot det relaterte produktet.

Dersom det står en liten boble ved siden av SDS-versjonen, betyr det at det finnes en ny versjon, og SDS-et kan oppdateres. Da et det bare å velge det relevante alternativet fra menyen til høyre: