Du kan nå loggføre eksponeringer av dine ansatte i det nye eksponeringsregisteret i Collaborate. All informasjon som er lagret i eksponeringsregisteret i gamle ProductXchange er overført til den nye modulen.

For å eksportere eksponeringsdata kan du gå til Risiko- og sikkerhetsstyring fra menyen øverst og klikke på Eksponeringsregister.

Der trykker du på Eksporter alle.

Det lastes ned en rapport over alle ansatte registrert i eksponeringsregisteret.

Du kan også laste en rapport om en konkret ansatt. Du kan trykke på de tre prikkene til høyre for navnet og velge Eksporter ansattes eksponeringer.