Obs. Det er kun brukerne med plattformadmin rettigheter som kan redigere brukere.

Når du logger deg inn, klikk på Team Medlemmer:

Finn ønsket bruker og klikk på de tre prikkene til høyre. Velg Brukerdetaljer.

Da får du mulighet til å endre brukerens rolle. Velg en ny rolle og klikk på Lagre.

Du kan også deaktivere brukere som ikke lenger skal ha tilgang til bedriftsprofilen.

Finn ønsket bruker og klikk på de tre prikkene til høyre. Velg Deaktiver.

Da slutter den bestemte brukeren å ha tilgang til Collaborate.