Hvilken type pakkedata støtter Cobuilder Supply?

Cobuilder Supply støtter foreløpig kun informasjon om én type emballasje – F-pack forbrukeremballasje for varen. Dette er den minste salgbare enheten av handelsvaren  eller primæremballasjen.

Vi planlegger å utvide dette, slik at alle tilgjengelige pakketyper og deres respektive IDer blir tilgjengelige i fremtiden.

Hvordan kan pakkedata hjelpe oss?

Karbonfotavtrykk beregnes når det globale oppvarmingspotensialet til produktet for den gitte LCA-fasen multipliseres med mengden av det produktet som brukes på et prosjekt.

For å beregne karbonfotavtrykk, trenger entreprenører både GWP for produktet og informasjon om emballasje. Den viktigste informasjonen er pakkevekt og dimensjoner.

Hvordan legge inn pakkedata?

1. Logg inn på Cobuilder Supply (tidligere goBIM)

2. Finn ønsket produkt og trykk på Rediger

3. Gå til Egenskaper

4. Fra menyen med egenskapsgrupper velg F-pak:

Fyll inn verdiene for egenskapene til pakken. De viktigste er:

• Forpakningsform

• Forpakningsvekt

• Forpakningsbredde/høyde/dybde

• SKUer per forpakning

5. Trykk på Lagre Produkt