Nå er det mulig å holde styr på versjonene av SDS-er som brukes på prosjektene i Collaborate. Når SDS-ene får nyere versjoner, kan du selv velge om du ønsker å oppdatere til den nyeste versjonen, eller bevare den nåværende.

Finn ønsket prosjekt og gå til Kjemikalier.

Filtrer etter "Kjemikalier med nyere versjoner".

Her ser du alle SDS-er på prosjektet som har fått nyere versjoner. Trykk på "Bla gjennom revisjoner fra SDS".

Da får du en oversikt over alle tilgjengelige versjoner av SDS-et: tidligere versjoner, nåværende versjon som nå brukes på prosjektet og de nyeste versjonene. Trykk på "Oppdater SDS".

Du blir spurt om å bekrefte valget ditt. Dersom du oppdaterer Sikkerhetsdatabladet, må du utføre ny risikovurdering for det i menyen for risikostyring (dersom SDS-et har et avvik). Den nye versjonen vil brukes i alle prosjektmenyer, og vil erstatte den tidligere versjonen i eksportfilen med dokumenter.

Trykk på "Bekreft".

I stoffkartoteket og i alle andre menyer vises da den siste oppdaterte versjonen av SDS-et.