Gå inn på ønsket prosjekt og trykk på Krav til miljødata-ikonen fra menyen til venstre:

Da får du en oversikt over alle produkter med produkttype som er relevante for krav til miljødata:

Status på krav til miljødata-kolonnen finner du om produktet har relevante miljødokumenter knyttet til seg.

Status Vis detaljer viser at produktet har et eller flere miljødokumenter knyttet til seg. Om du trykker på symbolet, får du vite hvilke dokumenter som er tilgjengelige. Du kan laste ned dokumentet ved å klikke på linken.

Status Manglende viser at produktet mangler Miljødeklarasjon. Om du trykker på symbolet, får du vite hvilke dokumenter som er tilgjengelige og hvilke som ikke er det:

Du kan også sende tilbakemelding til produsent om å levere Miljødeklarasjon ved å klikke på de tre prikkene til høyre og velge Send tilbakemelding.

Skriv inn epost til mottaker og en kommentar (valgfritt) og klikk på Send til slutt.

Dersom du ønsker at verdiene for Global Warming Potential (GWP) skal fylles inn, kan du igjen sende tilbakemelding til produsent. Fra de tre prikkene til høyre velg Send forespørsel om GWP-data:

Velg hvilken LCA-fase du ønsker data for. Skriv inn epost til mottaker og en kommentar (valgfritt) og klikk på Send til slutt.