Nå er det mulig for leverandører å sjekke status på sendte CONNECT-ordrer i Collaborate. Åpne Connect-fanen fra menyen på toppen.

NB! Fanen ser ut slikt kun hos leverandører som har CONNECT abonnement.

Den første kolonnen viser oppgitt prosjektnavn av entreprenør.

Angitt prosjektadresse viser adressen oppgitt av entreprenør.

Kolonne Antall ordrer viser hvor mange ordrer som har blitt sendt på prosjektet. Under antall ordrer ser man hvor mange av de sendte produktene ikke finnes/finnes i Cobuilders database:

Ved å trykke på antallet ordrer får du ytterligere informasjon om ordrene. Du kan også eksportere produktene i ordren.

Du kan sjekke ordrens status i kolonne Status på ordre:

Du kan også filtrere statusene du ønsker å se:

Ved å trykke på selve statusen for du ytterligere informasjon om den.

Status Knyttet til prosjektet betyr at ordren har blitt knyttet til entreprenørens prosjekt i Collaborate:

Status Prosjekt ikke funnet betyr at ordren har blitt levert til entreprenøren i Collaborate, men Prosjekt-ID/Prosjektadresse samsvarer ikke med Prosjekt-ID-ene registrert av kunden i Collaborate. Produktene er lagt inn i kundens logg med Ikke-tilknyttede leveranser. Kunden kan knytte ordren til riktig prosjekt manuelt.

Du kan redigere Prosjektets ID-nummer ved å trykke på Rediger Prosjekt-ID, og ordren skal da knyttes til kundens prosjekt. Etter at du redigerer ID-nummeret, skal du få status på ordren Avventer behandling. Dersom systemet matcher ID-nummeret med noen av kundens prosjekter, skal du da få status Knyttet til prosjektet.

Status Kunde ikke funnet betyr at systemet ikke kan finne kunden som leveransen skal sendes til. Oppgitt organisasjonsnummer i Connect-ordren svarer ikke til noen Collaborate-kunde.

Du kan redigere kundens organisasjonsnummer ved å trykke på Rediger kunde:

Etter at du redigerer kundens organisasjonsnummer, skal du få status på ordren Avventer behandling. Dersom systemet matcher organisasjonsnummeret og prosjekt-ID-nummeret med en Collaborate-kunde, skal du da få status Knyttet til prosjektet.

Status Leverandør ikke funnet betyr at leverandøren mangler nødvendig abonnement. I perioden når ordrene ble sendt hadde leverandøren ikke nødvendig abonnement for å sende Connect-ordrer.

Status Generell feil betyr at det har oppstått feil ved behandlingen av Connect-ordren. Dette kan skyldes valideringsunntak, feil i ordrehode eller manglende informasjon i obligatoriske felt. Ordrene er ikke behandlet, og produktene er ikke levert.