Gå til Produkter-fanen. Under Produkter-fanen vises det en liste over alle produktene du har opprettet i vårt system.

Fra de tre prikkene i det røde feltet med avvik kan du nå innstillingene for avvik som vises i din konto:

Du kan huke av eller fjerne avvik som vises i din Cobuilder Supply (tidligere goBIM) og trykke på Lagre.

NB! Du kan ikke fjerne avvik ift manglende lovpålagt dokumentasjon.

Da skal systemet varsle deg om kun de avvikene som er markert.

Du kan filtrere etter konkrete avvik. Begynn å skrive i søkefeltet Filtrer etter avvik. Da får du velge typen avvik du ønsker å få oversikt over. Sifrene i parentesene betegner antallet produkter som har det konkrete avviket.

Da får du oversikt over produktene med dette avviket:

Ved å trykke på statusen Avvik, får du se all dokumentasjon som mangler. Da har du to muligheter:

- enten å laste opp et nytt dokument

- eller å koble et eksisterende dokument til produktet.

Når du trykker på Nytt dokument, dukker følgende vindu opp:

Trykk på Bla gjennom for å laste opp et dokument fra din PC.

Fyll inn dokumentnavn og forbruksnavn. Typen dokument er automatisk fylt inn. Trykk på Lagre til slutt.

Da får du melding om at Noen avviksstatuser er oppdatert. Last inn liste på nytt for å vise de oppdaterte statusene.

Produktet får status Pending inntil du laster inn siden på nytt.

Etter at du laster inn siden på nytt, forsvinner produktet fra listen med BREEAM 2016 A20 avvik.

Trykker du på Koble dokument, får du oversikt over alle dokumenter du har i vår database. Du kan finne relevant dokument ved å søke etter dokumentnavn eller sortere etter dokumenttype. Huk av ønsket dokument og trykk på OK.

Sjekk hvilke dokumenter lukker BREEAM-avvik her.

Da får du samme statusoppdatering og du trenger å laste inn siden på nytt.

Du kan også benytte avviksfilteret for å se hvilke produkter som mangler produkttype i din produktkatalog, og kan enkelt velge riktig type for hvert produkt.

Produkttypen benyttes av systemene våre for å koble de ulike produktene mot krav til relevant produktdokumentasjon. Derfor er produkttypen avgjørende at alle dine produkter har riktig produkttype.

Sjekk artikkelen om Hvordan tildele produkttype til dine produkter