Gå til Risiko- og sikkerhetsstyring fra menyen på toppen og velg Bedriftens risikovurderinger.

Velg en risikovurdering, trykk på de tre prikkene til høyre og velg Lagre som ny mal.

Risikovurderingen vil lastes. Du kan trykke på knappen Lagre som ny mal.

Et nytt vindu skal dukke opp. Du kan et navn til risikovurderingsmalen og trykke på Lagre.

Følgende vindu dukker opp som gir deg mulighet til å bli igjen på siden Bedriftens risikovurderinger eller bli omdirigert til Maler for risikovurdering.

Du kan også lagre en ny risikovurdering du nettopp har gjort som ny mal. Etter å ha fullført risikovurderingen, vil du ha mulighet til å lagre nåværende risikovurdering som ny mal.

Klikk på Lagre som ny mal.

Skriv inn navn på den nye malen og lagre den.