Gå til Risiko- og sikkerhetsstyring fra menyen på toppen og velg Maler for risikovurdering.

Velg en eksisterende mal, trykk på de tre prikkene til høyre og trykk på Duplikat.

Du kan se at informasjonen allerede er forhåndsutfylt med de samme parameterne som de fra risikostyringsmalen du dupliserer.

Du kan begynne med å velge brukshyppighet og eksponeringsnivå. Du kan få mer informasjon om de to kategoriene med å klikke på spørsmålstegnet (?). Trykk på Neste.

Neste trinn er Eliminering. Du kan utvide alle feltene ved å klikke på pennen til venstre og gjøre de nødvendige endringene. Du kan også skrive kommentarer. Hvis du ønsker å revidere alle trinnene ett etter ett, kan du bruke Neste-knappen.

Når du er ferdig med endringene, kan du trykke på knappen Lagre. Et nytt vindu skal dukke opp. Der velger du et navn til risikovurderingsmalen og til slutt er det bare å trykke på Lagre igjen.