NB! Før du går videre til å invitere leverandør på ditt prosjekt, ta kontakt med support@cobuilder.no

for å sjekke om leverandøren har nødvendige innstillinger aktivert på sin konto i Cobuilder database.


Gå inn på ønsket prosjekt ved å trykke på det.Da velger du Inviter leverandør via en av de knappene vist nedenfor.
Søk opp leverandøren og klikk på Inviter-knappen. Du kan velge å søke på org nummer eller bedriftsnavn:Da kommer det opp et vindu hvor du kan kontrollere bedriftens opplysninger og legge til datakrav som bedriften skal levere. Klikk på Legg til krav:Neste trinn gir deg mulighet til å spesifisere kravmalen med relevante produkttyper og egenskaper som leverandøren skal levere. Du huker av som vist på bildet nedenfor. Du kan til og med sette frist for dataleveranse ved å velge konkret dato ifra kalenderen. Til slutt klikker du på Legg til krav.


Da kan du se en oversikt over valgte produkttyper og redigere dem via Rediger krav-knappen hvis det blir nødvendig. Til slutt trykker du på Inviter.


Hvis bedrift/leverandør ikke treffer i søket, kan du invitere dem via e-post ved å klikke på Inviter ny:Så er det bare å skrive inn bedriftens organisasjonsnummer og e-postadresse, velge datakrav og trykkeInviter:


Du kan sjekke om bedriften har akseptert invitasjonen og hvilke produkter de har levert ved å trykke på lastebil-symbolet fra menyen til venstre. Har bedriften enda ikke akseptert invitasjonen, kan man sende en påminnelse: