Obs. Det er kun brukerne med plattformadmin rettigheter som kan opprette nye brukere.

For å opprette ny bruker som skal få tilgang til goBIM, er det bare å klikke på Team medlemmer fra startsiden:

Her får du se alle brukere i din organisasjon.

For å invitere en ny bruker inn i goBIM, trykk på Legg til bruker-knappen.

Her legger du inn brukerens e-postadresse. For å velge brukerrolle, trykk på pilen til høyre for goBIM. Du kan også velge om den nye brukeren skal få plattform administrator rettigheter eller ikke, og så trykke på Send øverst i høyre hjørnet:

Etter at invitasjonen har blitt akseptert, blir brukeren opprettet.

Invitasjonene er gyldige i 30 dager. Du kan sende en invitasjon på nytt eller trekke den tilbake ved å gå inn på Invitasjoner:

og så klikke på de tre prikkene til høyre:

Veiledning om hvordan opprette brukere i Cobuilder Collaborate finner du her.