Gå til Kjemikalier.

Da får du opp listen med sikkerhetsdatabladene som ligger på prosjektet. Klikk på knappen Eksporter for å printe ut valgte/alle sikkerhetsdatablader.

Du får da to valg. Alternativet Kun kjemikalieliste genererer en rapport i excel format over SDS navn, QA status osv. Klikk på knappen Eksporter for å laste ned rapporten.

Excel rapporten ser slik ut:

Dersom du velger andre alternativet Filene får du velge hvordan SDS-ene blir gruppert, du får i tillegg eksportere samme oversikt som vist ovenfor. Etter du legger inn din epost, klikker du på Enter og knappen Eksporter blir da markert i blått.

Straks får du en epost med en lenke som du må trykke på for å generere eksporten:

Om et par sekunder lastes det ned en ZIP-fil som inneholder en mappe med SDS-er, samt excel rapporten (hvis alternativet Inkluder Kjemikalieliste er blitt valgt på forrige trinn):

Det fins også en snarvei som gir deg mulighet til å markere SDS-ene ved å huke av som vist på bildet:

Du kan markere alle SDS-er i stoffkartoteket i ett og ved å klikke på Eksporter valgte SDS-er kommer du til Eksporter-funksjonaliteten beskrevet ovenfor: