Gå til Kjemikalier for å åpne listen med sikkerhetsdatablader som ligger inne på prosjektet.

Trykk på de tre prikkene til høyre for ønsket kjemikalie og velg Arkiver SDS.

Da skal sikkerhetsdatabladet forsvinne fra listen og de aktive sikkerhetsdatabladene skal oppdatere seg.

Denne menyen gir deg mulighet til å skifte mellom sikkerhetsdatablader med status: Aktive - Arkiverte - Alle.

Du kan sette et SDS som er blitt arkivert til aktiv igjen ved å velge Dearkiver SDS fra de tre prikkene til høyre for kjemikalien.

NB! Sikkerhetsdatabladene som er blitt arkivert vises fortsatt på QR-koden.

Produktene som de arkiverte sikkerhetsdatabladene tilhører blir igjen i Produkt-oversikten til prosjektet.