Gå til Kjemikalier.

Da får du opp listen med sikkerhetsdatabladene som ligger på prosjektet.

Status på databladet viser om produktet er i samsvar med filtrene som man har påført på prosjektet.

Om det slår ut på noen av filtrene, får man en rød firkant. Dersom kjemikalien har fått en risikovurdering, blir den betegnet med et skjold-ikon.

Man får velge å se kun avvikene fra filteret:

Ved å trykke på den røde firkanten får man vite hvilke faresetninger produktet slår ut på.

For kjemikaliene som består av to komponenter vises det begge SDS-ene som kan åpnes separat: