Når du mottar en invitasjon fra en hovedentreprenør og ennå ikke har registrert bedriften din i Cobuilder Collaborate så kan du gjøre det ved å følge trinnene nedenfor.

Fyll ut Bedriftsnavn:

Fyll ut påkrevd informasjon. Velg Norway som land hvor produktet skal brukes. Trykk på Neste.

Etterpå fyll ut dine brukerdetaljer:

Du får dermed en forhåndsvisning av informasjonen:

Huk av for at du har lest og forstår informasjonen om behandling av personopplysninger. Trykk på Lagre.

Bedriften er ferdig registrert i systemet. Det gjenstår bare å aktivere abonnementet via aktiveringslinken du skal motta per epost. Deretter kan du logge deg inn.

Åpne eposten og trykk på Opprett passord:

Opprett passord og trykk på Lagre:

Etter at registreringen er ferdig, kan du trykke på Gå til påloggingssiden:

Der kan du logge deg inn med epost og passord:

Etter at du logger deg inn blir du bedt å akseptere Sluttbrukerlisensavtale. Dette er avtalen mellom Kunden eller Sluttbrukeren og Cobuilder om bruk av Cobuilder plattformen. Huk av og trykk på Aksepter og fortsett :

Og til slutt er det bare å trykke på Aktiver for å aktivere lisensen: