Når du mottar en invitasjon fra en hovedentreprenør og ennå ikke har registrert bedriften din i Cobuilder Collaborate så kan du gjøre det ved å følge trinnene nedenfor.

Fyll ut Bedriftsdetaljer og trykk på Neste

Fyll ut påkrevd informasjon og trykk på Neste:

Du får sjekke om informasjonen er riktig og så kan du trykke på Fortsett:

Da får du bekreftelse om at en epost er blitt sendt til din epost:

Gå til eposten og trykk på Opprett passord:

Du kan skape et passord og så trykke på Lagre og fortsett:

Når du logger deg inn får du et vindu hvor du kan akseptere sluttbrukerlisensavtalen. Trykk på Aksepter og fortsett.

Neste trinn er å bestille abonnementet. I dette trinnet kan du også sjekke prisene. Trykk på Bestill abonnement.

For å aktivere abonnementet trenger du å fylle inn bedriftsdetaljer. Etter det kan du trykke på Neste.

Siste trinn er å aktivere lisensen, trykk på Aktiver abonnement.

Du får bekreftelse på at abonnementet er aktivert og kan velge å gå til dashbordet.