For å se en oversikt over alle risikovurderinger utført i din bedrift, gå inn på Risiko- og sikkerhetsstyring fra menyen øverst:

NB: Denne knappen er tilgjengelig kun for brukere med følgende rettigheter:

• Company admin - kan se og gjøre endringer på alle organisasjonselementer og prosjekter
  • Company user - kan bare se på alle organisasjonselementer og prosjekter uten å kunne gjøre noen endringer

Trykk på Bedriftens risikovurderinger:

Det dukker opp en oversikt over alle risikostyringer utført i din bedrift.

Risikostyringer utført av dine underentreprenører blir ikke med i denne oversikten.

For å få ytterligere opplysninger om betegnelsene, trykk på Risikoverdier & Mal:

Du får enkelt kvalitetssikre din bedrifts risikostyringer ved å gå gjennom listen og kontrollere status og kommentarer som har blitt lagt inn.

Trykk på de tre prikkene ved siden av ønsket kjemikalie og velg Vis:

Du får sortere kjemikaliene etter Status på kjemikalien, helserisikoverdi (H), miljørisikoverdi (M), sikkerhetsrisikoverdi (S), høyeste risikoverdi av de forrige tre (Max) eller risikovurderingstall (RVT - verdien på risiko som kommer av kjemikaliens bruksmåte, brukshyppighet og iboende farer før man utfører en risikostyring).

Trykk på navnet til kolonnen du ønsker å sortere etter.

For å filtrere kjemikaliene etter konklusjon, trykk på pilen til høyre for Konklusjon. Velg lav, middels eller høy risiko:

Denne funksjonaliteten er fremdeles under utvikling. Vi mottar gjerne deres innspill om det på support@cobuilder.no