Gå inn her.

Fyll ut skjemaet. Du trenger å fylle ut bedriftsnavn og organisasjonsnummer, samt med å velge land. Da kan du trykke på Neste.

I neste trinn blir du bedt å skrive inn kontaktdetaljer. Etterpå kan du trykke på Neste.

NB. Det er viktig å lese og akseptere vårVilkår og betingelser. Man får ikke fortsette videre hvis man ikke setter noen avhuking der.

Vilkår og betingelser er bindende og samtykket regnes som inngåelse av avtale med Cobuilder.

Huk av for at du har lest og forstår informasjonen om behandling av personopplysninger. Trykk på Lagre.

Bedriften er ferdig registrert i systemet. Det gjenstår bare å aktivere abonnementet via aktiveringslinken du skal motta per epost. Deretter kan du logge deg inn.

Åpne eposten og trykk på Opprett passord:

Opprett passord og trykk på Lagre:

Etter at registreringen er ferdig, kan du trykke på Gå til påloggingssiden:

Trykk på Registrer deg -knappen

Try

Der kan du logge deg inn med epost og passord:

Etter at du logger deg inn blir du bedt å akseptere Terms and Conditions:

Du trenger å fylle ut bedriftsdetaljer:

Etter det kan du velge bedriftstype:

Og til slutt er det bare å trykke på Activate for å aktivere lisensen:

kk på Registrer deg gratis-knappen