Etter at man oppretter dokument, må man koble det opp mot tilsvarende produkter.

Her er hvordan.

Åpne dokumentvisningen ved å trykke på dokumentets navn.

Åpne Produkter-fanen. Der ser du hvilke produkter dokumentet er koblet til. Trykk på Koble flere.

Sett avhukning foran produktene du vil koble opp mot dokumentet. Bekreft valget ved å trykke på Koble produkter.

Det er også mulig å søke på f.eks. produktnavn eller en del av det og velge alle resultater for å koble dem opp mot dokument.

Nå er disse produktene koblet til dokumentet og ligger i Produkter fanen