I Dokumenter fanen, trykk på Legg til dokument-knappen.

Trykk på Bla gjennom for å laste opp en fil fra din PC.

Etter at du laster opp dokuemntet, kan du da fylle ut dokument informasjon - Navn, land dokumentet skal brukes i og Type er obligatoriske felter. Systemet gir beskjed dersom dokumentet kan brukes til å vise samsvar med BREEAM.

Trykk på Lagre og dokumentet ditt blir lagt til din dokumentliste. Du kan åpne det ved å trykke på dokumentnavnet.

Det er mulig at dokumentet du vil legge inn allerede finnes i Cobuilder Supply (tidligere goBIM).

I dette tilfelle får du feilmelding: Dokumentet eksisterer allerede i systemet. (Revisjonsdato er

oppdatert.) Du kan redigere dette dokumentet her.

Lenken lar deg se dokumentets detaljerte visning.

Dersom dokumentet du laster opp allerede eksisterer og eies av en annen bruker, får du melding om at du har fått tilgang til dokumentet.

Hvis dokumentet allerede eksisterer, men har vært satt til utgått, blir det automatisk aktivert.