Åpne dokumentvisningen ved å trykke på dokumentets navn.

Nederst på dokumentets detaljert visning ser du tre faner med informasjon.

Den første er Versjoner og den brukes til versjonering av dokumenter.

Trykk på Ny versjon av for å åpne oversikt over alle aktive dokumentene du har lastet opp i Cobuilder Supply (tidligere goBIM).

Velg den gamle versjonen og dokumentene blir versjonert.

Da får du melding om at du vellykket har lagt til ny versjon. Om du har versjonert feil dokument, trykk på Angre.

Observer at du kan sette som nyeste versjon kun dokumenter som har Versjon nummer 1.

Når du setter et dokument til gammel versjon av et annet, blir de gamle dokumentene inaktive.

Hvis du prøver å sette et dokument som har Versjon nummer 2 f. eks. får du feilmelding Dokumentet må være versjon 1 for å fortsette.