Cobuilder Supply (tidligere goBIM) tillater deg å eksportere data i Excel og PDF, samt legge inn produktegenskaper i Revit.

Du kan velge å eksportere produktinformasjon om hvert enkelt produkt i forskjellige filtyper ved å åpne produktvisningen. Trykk på produktets navn.

Klikk så på den lille pilen på høyre siden av Eksporter-knappen for å se de forskjellige filtypene du kan velge mellom.

Dersom du velger Excel eller Pdf fil, blir den lastet ned direkte på din PC.

Dersom du velger Revit, vil du motta to koder - en for å dele bare det konkrete produktet og en for å dele hele din produktliste.