For å opprette et nytt produkt og tilsvarende Product Data Sheet, trykk på Opprett knappen i høyre hjørne..

Først velg Land fra nedtrekksmenyen. Legg inn produktets navn i feltet Produkttekst, Produsent produktnummer og Leverandør. Du kan eventuelt angi også GTIN, NOBB, EL- eller NRF-nummer. Du kan også laste opp tilhørende bilde ved å velge Last opp nytt bilde eller Link til eksisterende bilde.

Da går du videre til Egenskaper og tildeler Produkttype som beskrevet her.

Etter at du har valgt typen, kan du fortsette med å lage et Product Data Sheet ved å bruke Cobuilders forhåndsdefinerte Datamaler.

Trykker du på i-symbolet ved noen egenskap, får du ytterligere informasjon om den.

Hvis du ikke har verdi for en bestemt enhet, kan du markere den som ikke aktuell.

Et nytt felt vil bli lagt til hver verdi, noe som gir brukerne mer kontekst og klarhet når de legger inn og vurderer data. Brukere vil nå ha muligheten til å fange opp tilleggsinformasjon for hver verdi i dette feltet. For EPD-egenskaper vil tilleggsinformasjonsfeltet være forhåndsutfylt med det tilsvarende trinnet for å forenkle dataregistrering.

Når du har fylt inn den nødvendige informasjonen, kan du gå til siste fane Dokumenter og laste opp nye eller linke eksisterende filer. Til slutt velger du Opprett produkt.

Nå kan du gå inn på Produkter fanen og se at produktet er lagt til din produktoversikt.