Velg Dokumenter fra menyen til venstre.

For å legge til et dokument, trykk på Legg til dokumenter.

Dra og slipp filene i vinduet eller søk opp dokumentene på din datamaskinen ved å trykke på Legg til dokumenter.
NB! Man kan laste opptil 10 filer av gangen. Gyldig filformat er .pdf, .png eller .jpeg. Maksimum filstørrelse er 50MB.

Velg dokumenttype fra nedtrekksmenyen og endre dokumentnavn hvis nødvendig.

Ved hjelp av søkemotoren finner du fram til riktig dokumenttype. Trykk på Last opp.

I dokumentoversikten kan du redigere, laste ned, slette eller vise dokumentene.

Man kan ta ut en eksport av FDV dokumentasjon ved å trykke på Eksporter alle.

Velg hva eksportfilen skal inneholde og hvordan sortere filene, legg til mottakere og klikk Eksporter.

En nedlastingslenke blir generert og sendt til mottakerne via e-post.