For å se veiledning i hvordan du legger til produkter på prosjektet, klikk her.

Dersom du ikke får treff ved søk etter produktnavn/produktnr./id (f.eks. artikkelnummer el. strekkodenummer m.m.), navn på produsent eller produkttype, kan du sende oss en produktforespørsel.

Trykk på Forespør nytt produkt.

Fyll ut detaljene, last opp noe relevant dokument og trykk på Send.

For å kunne sende inn forespørselen må du spesifisere dokumenttypen.

Da blir forespørselen sendt og Support teamet behandler den.

Du vil få beskjed per epost så snart produktet blir lagt inn i systemet. Det havner automatisk på prosjektet som du har sendt forespørselen ifra.