Har man et BREEAM filter på prosjektet, kan man sjekke om produktene er i samsvar med det eller ikke.

Gå inn på Mine prosjekter.

Finn ønsket prosjekt og trykk på det.

Trykk på BREEAM produkter-knappen fra menyen til venstre:

Man får opp listen med produktene som er tilkoblet en produkttype som er relevant for å møte BREEAM krav.

I Dokument Status-kolonnen finner du om produktet har relevante BREEAM-dokumenter knyttet til seg.

Ønsker man å eksportere tabellen for en bedre oversikt over produktene, kan man gjøre det ved å trykke på Eksporter Alle-knappen:

Da får man mulighet til å eksportere en strukturert ZIP-fil med produktdokumentasjon, samt en excelliste med oversikt over produktene.

Man kan velge å sende bare ZIP-fil eller excelfil separat.

For mer detaljert beskrivelse av BREEAM-funksjonaliteten, trykk her.