Gå inn på https://platform.cobuilder.com/

Trykk på Go to login page.

Fyll ut dine brukernavn og passord og trykk på Log in.

Om du ikke husker passordet ditt, trykk på Forgot password-knappen.

Skriv inn ditt brukernavn i feltet nedenfor og trykk på Continue.
Du vil da motta en verifiseringskode per mail. Vennligst sjekk din Spam mappe for slike eposter ofte havner der.
Legg koden inn i feltet og trykk på Continue.

Etter at din epost-adresse blir verifisert, vil du kunne endre ditt passord. Trykk på Set new password.
Skriv inn det nye passordet, bekreft det og klikk på Save changes.

Du blir returnert tilbake til innloggingssida. Skriv inn dine nye innloggingsdetaljer. Da kommer du inn på vår plattform.

Om du blir returnert tilbake til innlogging, kan du sjekke nettleserens innstillinger. Alle informasjonskapsler (cookies) må være tillat, t.o.m. de fra tredjeparter.

Nedenfor finner du hvordan det gjøres om man bruker Google Chrome.

Åpne et nytt vindu i Google Chrome og velg Innstillinger fra menyen øverst i høyre hjørne.
Gå til Personvern og sikkerhet fra menyen til venstre.

Fra første tabb Slett nettleserdata kan du slette lagrede informasjonskapsler (cookies). Det kan også gjøres ved å trykke samtidig Ctrl + Shift + Delete.

Fra andre tabb Nettleserinnstillinger velger du Informasjonskapsler og data fra nettsteder

Det som er viktig, er at du tillater alle informasjonskapsler og ikke blokkerer de fra tredjeparter, når du laster inn vår side.

Det finnes to alternativer her:

1) Å tillate informasjonskapsler og ikke blokkere de fra tredjeparter for alle nettsider du åpner.

2) Å tillate informasjonskapsler og ikke blokkere de fra tredjeparter kun for vår nettside.

Finn overskrift Nettsteder som alltid kan bruke informasjonskapsler og trykk på Legg til.

Lim inn [*.]cobuilder.com i vinduet som dukker opp.

Huk av for Inkludert informasjonskapsler fra tredjeparter på dette nettstedet.

Trykk på Legg til.

Nettsiden vår blir lagt inn som unntak:

Da skal innlogging fungere fint.

Dersom du fremdeles opplever noen problemer med det, ta gjerne kontakt med oss på support@cobuilder.no