Obs. Det er kun brukerne med plattformadmin rettigheter som kan opprette nye brukere.

Når du logger deg inn, klikk på Team Medlemmer:

Herfra kan du legge til nye brukere ved å invitere dem inn i Cobuilder Collaborate. Trykk på knappen Inviter bruker:

Her legger du inn brukerens e-postadresse. For å velge brukerrolle, trykk på pilen til høyre for Cobuilder Collaborate:

Her er hva de ulike brukerrollene innebærer:

• Company admin - kan se og gjøre endringer på alle organisasjonselementer og prosjekter
  • Company user - kan bare se på alle organisasjonselementer og prosjekter uten å kunne gjøre noen endringer
  • Region manager - kan se og gjøre endringer på noe konkret organisasjonselement
  • Region user -  kan bare se på noe konkret organisasjonselement uten å kunne gjøre noen endringer
  • Project admin - kan se og gjøre endringer på noe konkret prosjekt
  • Project user -  kan bare se på noe konkret prosjekt uten å kunne gjøre noen endringer

Du kan også velge om den nye brukeren skal få plattform administrator rettigheter eller ikke, og så trykke på Send øverst i høyre hjørnet:

Etter at invitasjonen har blitt akseptert, blir brukeren opprettet. Da får du bestemme hvilke prosjekter du ønsker å legge brukeren til. Gå inn på Bedriftsadministrasjon-fanen fra menyen på toppen og velg Brukeradministrasjon. Ved å klikke på den konkrete brukeren får du opp Tildel prosjekter til bruker-fanen.

Om du har valgt Region user/manager på forrige trinn, fortsetter du med neste fane Tildel underenheter til bruker.

Til sist klikker du på Lagre.

Invitasjonene er gyldige i 30 dager. Du kan sende en invitasjon på nytt eller trekke den tilbake ved å gå inn på Invitasjoner:

og så klikke på de tre prikkene til høyre:

Veiledning om hvordan opprette brukere i goBIM finner du her.