Trykk på CONNECT-symbolet fra menyen til venstre:

På denne siden kan du se leveransene fra grossist som er knyttet til dette prosjektet.

Referansen som ordren har blitt sendt med, står under Prosjekt ID

Man kan se hvilke grossister som har levert noe på det konkrete prosjektnummeret.

Man kan også se hvor mange ordre som har gått gjennom, samt datoen på den siste leveransen.

Trykker man på ordrens antall, får man se de leverte produktene:

Alle leveranser som ble mottatt, men mangler Prosjekt ID eller leveranser som har Prosjekt ID som ikke kunne bli matchet mot et eksisterende prosjekt, havner under Ikke-tilknyttede leveranser

Gå inn på CONNECT-fanen og velg Ikke-Tilkyttede:

Man kan da knytte leveransene til ønsket prosjekt manuelt. Trykk på menyen til høyre for leveransen og velg Knytt til prosjekt:

Velg tilsvarende prosjekt fra listen som dukker opp og trykk på Koble.

Da vil leveransen samt alle produkter den inneholder kobles opp mot ønsket prosjekt.